معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی نفع فناوری بلاکچین را بیشتر از ضرر آن دانست و گفت: وضعیت اقتصادی کشور را می توان در صورت رشد بستر فعالیت فناوری بلاک‌چین و همکاری مجموعه‌های مختلف دولتی و خصوصی توسعه بخشید.

علیرضا دلیری گفت: امروز فناوری اطلاعات به زیرساخت فناوری تمام کسب‌وکارها تبدیل شده است و فناوری‌های نو می‌تواند بستری برای توسعه کشور فراهم کند. کشوری که روی بستر اینترنتی پایه‌گذاری شود توسعه پیدا می‌کند. همان‌طور که اقبال جهانی هم در این سال‌ها قابل توجه بوده است. اقداماتی که پیش‌ازاین سال‌ها به طول می‌انجامید در این زمان ماهیانه و هفتگی پیش می‌رود.

وی افزود: باید در کشور شرایطی فراهم کنیم که با دیگر کشورها هماهنگ شویم. از جمله این فناوری‌ها نیز می‌توان به فناوری بلاک‌چین اشاره کرد که توانسته خدمات موثری در دنیا ارایه دهد و با اقبال جامعه جهانی مواجه شود به‌طوری‌که تا کنون بیش از 140 کشور دنیا از این فناوری بهره می‌برند.

به گفته وی، فناوری‌هایی مانند بلاکچین برای حاکمیت‌ها دغدغه ایجاد می‌کند اما باید در نظر داشت که نفع این فناوری‌ها از ضرر آن بیشتر است. به همین منظور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ماه‌های گذشته این فناوری را به خوبی رصد کرده و رشد آن را دریافته است. درنتیجه تصمیم به ورود در این حوزه و تشکیل تیم کارشناسی از بخش خصوصی گرفته شد. پس از تبادل‌نظر و پالایش به این جمع‌بندی رسیدیم که این فناوری ظرفیت خوبی برای تامیم دادن در حوزه‌های مختلف کشور دارد. طی بررسی‌های به‌عمل‌آمده دریافتیم که این حوزه علاوه بر بستر مناسب نیاز دارد برخی گلوگاه‌ها از بستر سخت‌گیرانه جدا شود.
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی با اشاره به اینکه فناوری بلاک‌چین به گسترش شفافیت در کشور و همچنین کاهش بوروکراسی کمک می‌کند، گفت: با پیشرفتی که طبق نخستین مصوبه صورت گرفته امیدواریم در ماه‌های آینده بتوان حوزه بلاک‌چین را در ایران رسمیت بخشید. تلاش خود را می‌کنیم تا با نگاه علمی این مسیر طی شود و یافته‌های تخصصی را به خوبی به دستگاه‌های مختلف ارایه و همراهی آنها را دریافت کنیم.
وی ادامه داد: رشد حوزه بلاک‌چین از دیگر حوزه‌های فناوری سرعت بیشتری دارد و اگر بتوانیم ظرفیت‌های کشور خود را بشناسیم از جامعه جهانی جا می‌مانیم. در نتیجه بستری برای توجه به این حوزه فراهم کردیم که با استقبال جوانان مواجه شده و امیدواریم این اقبال ادامه پیدا کند اما این لزوم احساس می‌شود که در این مورد مشخص بخش از دولت نیز به عنوان حلقه ارتباطی هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی حضور پیدا کند. در صورت رشد این بستر و همکاری با دولت می‌توان وضعیت اقتصادی کشور را توسعه بخشید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: