ستاری در نشست شورای اقتصاد مقاومتی البرز: «مقابله با تحریم» مأموریت امسال شرکت‌های دانش‌بنیان است

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری گفت: اصلی‌ترین اولویت سال جاری ساکنان زیست بوم کارآفرینی و نوآوری، رفع نیازهای فناورانه تحریمی است.

رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری: بیش از 80هزار میلیاردتومان محصول دانش‌بنیان تجاری‌سازی شد

رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: برآوردها حاکی از این است تا پایان سال 97، شرکت های دانش بنیان بیش از 80 تا 90 هزار میلیارد تومان، محصول و خدمات دانش بنیان را تجاری سازی کرده اند.

به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ بازار هوشمند محصولات دانش‌بنیان در کشور شکل می‌گیرد

یکی از برنامه های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد بازار هوشمند محصولات دانش‌بنیان داخلی است که پلت فرم این برنامه تهیه شده و اقدامات مختلفی در این زمینه صورت گرفته است.

پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه‌های ایران هلث و اینوتکس برپا می‌شود

پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه‌های «ایران هلث» و«اینوتکس» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برپا می‌شود.

مسیر توسعه کسب و کارهای حوزه فناوری‌های همگرا تسهیل شد

رییس مرکز فناوری‌های همگرا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توسعه کسب و کارهای بر پایه فناوری همگرا را از اقدامات این مرکز در سال جاری دانست.

معاون نوآوری وتجاری سازی معاونت علمی ریاست جمهوری: دانش‌بنیان‌ها واستارتاپ‌ها واحدهای اقتصادی انکارناپذیرهستند

معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری معتقد است، شرکت های دانش بنیان واستارتاپ های فعال در حال حاضر واحدهای اقتصادی انکارناپذیر در کشورهستند که می توانند در شرایط تحریم و نیز در آینده اقتصاد ما را به پیش ببرند.

کارخانه نوآوری؛ جولانگاه ایده‌های فناورانه

کارخانه نوآوری، از اصطلاحات تازه واردی است که همگام با شکل گیری زیست بوم نوآوری و اقتصاد دانش بنیان پا به عرصه گفتمان ملی کشور گذاشته است. کارخانجاتی که به تولید محصول به شیوه ای جدید می پردازد، محصولات دانش بنیانی که از ایده های نوآورانه سربرآورده اند و در این کارخانجات با تزریق اندیشه و کمی سرمایه به مرحله تجاری سازی می رسند.

از سوی موسسه مک‌کنزی منتشر شد :۹ توصیه ضدرکود به کسب‌وکارها

مواجهه بنگاه‌ها با شرایط رکود یا بحران چگونه باید باشد؟ موسسه مک‌کنزی برای این مواجهه ۹ توصیه ارائه کرده است. ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که یافتن شرایط توازن و روش‌هایی که زمان بازخورد مناسب داشته باشند، در زمان رکود اهمیت ویژه‌ای دارد و بنگاه‌های سالم‌تر در شرایط بروز رکود، تاب‌آورتر و مقاوم‌تر خواهند بود. رویکرد بنگاه‌های مقاوم در زمینه کاهش هزینه، ارتقای بهره‌وری و پشتیبانی از نیروی کار به‌گونه‌ای است که همچنان حاشیه سودی را هرچند کم برای بنگاه خود حفظ خواهند کرد.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی: قطار علم و فناوری کشور متوقف نمی‌شود

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: قطار علم و فناوری کشور در حال حرکت است و نمی‌توان آن را به این دلیل که هنوز برخی زیرساخت‌های آن تکمیل نشده، متوقف کرد.

معیارهای تایید محصولات دانش‌بنیان چیست؟

معیارهای تایید و سطح بندی محصولات دانش‌بنیان از سوی مرکز موسسات و شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معرفی شد.
۳۱