پارک فناوری پردیس روز چهارشنبه 25 اردیبهشت ماه، شاهد رونمایی از کتاب تخصصی در حوزه فناوری و کارآفرینی بود. کتابی با عنوان «فرهنگ فناوری، نوآوری و کارآفرینی» که به بررسی واژگان تخصصی در این زمینه پرداخته است تا بتواند به گسترش فهم و دانش مخاطبان خود کمک کند. «علی ممهوری» نویسنده این کتاب در گفتوگویی، ضرورت تدوین این دانشنامه را توضیح داد.
مدیرکل ترویج و توسعه خوشههای نوآوری پارک فناوری پردیس گفت: با راهاندازی طرح توانمندسازی صدف مهارتهای فارغالتحصیلان دانشگاهی متناسب با نیاز بازارکار ارتقا پیدا میکند.
سرپرست توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: یکی از اقدامات معاونت در حمایت از اقتصاد دانش بنیان کشور، تکمیل چرخه تامین مالی این حوزه است که این مهم با اقداماتی چون تسهیل مقدمات تامین مالی و تدوین شیوه نامه ارزشگذاری عملیاتی می شود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در همایش گرامیداشت حکیم خیام نیشابوری گفت: تجربه درخشان ظهور دانشمندان برجستهای چون خیام و عطار نیشابوری که تاریخ ماندگار شدند و به عمق فرهنگها نفوذ پیدا کردند نیازمند تعریف دوباره مفهوم توسعه و ایجاد یک زیست بوم مساعد برای تبلور نوآوری و خلاقیت نیروی انسانی است.
تعدادی از فعالان عرصه تولید و اشتغال، توجه به شرکتهای دانشبنیان را برای رسیدن به رونق تولید لازم دانسته و تصریح کردند: اقتصاد دانش بنیان ما را در مقابل بحران آفرینی استکبار بیمه میکند.
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری برای افتتاح همایش علمی روز «خیام»، افتتاح مرکز نوآوری پارک علم و فناوری و نیز بازدید از شرکتهای دانشبنیان، استارتاپها و مراکز نوآوری وارد نیشابور شد.
حدود 10 هزار شرکت در حوزه فناوری و نوآوری در کشور فعال هستند که از این تعداد 6 هزار و 500 شرکت، واحد و مؤسسه دانشبنیان در مراکز رشد و پارکهای علم و فناری مستقر هستند و از این تعداد یک هزار و 350 شرکت مجوز دانشبنیانی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را دارند.
رئیس مرکز شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: به خریداران شرکتهای دانشبنیان منابع مالی ارزان قیمت میدهیم تا توسعه بازار شرکتها را فراهم کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز گذشته، 22 اردیبهشت، بسته حمایتی جهت بهبود فضای کسب و کار و تقویت توانمندی های داخلی برای مقابله با تحریم ها را در بخشنامه ای به سرپرست سازمان تامین اجتماعی ابلاغ کرد.
سرویس تاکسی آنلاین اوبر را میتوان یکی از موفقترین و مشهورترین نمونههای استارتاپی جهان به شمار آورد که با مرتبط کردن مسافران به نزدیکترین راننده، یک ایده مهم و کاربردی را وارد فضای استارتاپی دنیا کرده و طبیعتا در سراسر جهان نمونههای مشابهی را به دنبال داشته است.