طبق بررسیهای فوربز نود درصد استارتاپها با شکست مواجه میشوند. دلایل آن میتواند ناشی از مشکلات نهفته در الگوی کسبوکار، ارزیابی بازار، تیم مدیریتی، سرعت پیشروی یا مدیریت بودجه باشد.
استارتاپها بهخاطر ریسکی بودنشان شکست نمیخورند. ناکامی استارتاپها غالبا بهخاطر عدم شناخت کافی بنیانگذاران از خودشان است.
فراگیری استارتاپها هر روزه درحال افزایش است. استارتاپ چیست و برای راهاندازی آن چه ملاحظاتی باید درنظر گرفته شود؟
وزارت صنعت معدن و تجارت از تاریخ 27 تا 30 تیرماه 98 در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران «نخستین نمایشگاه فرصتهای ساخت داخل و رونق تولید» را برگزار می نماید.
بی گمان با شنیدن نام «شتاب دهنده» سوالاتی از قبیل شتابدهنده های کسب و کار چیستند؟ آن ها چگونه کار میکنند؟ چه نیازی به آنها وجود دارد؟ آیا آنها واقعا مسیر هوشمندی برای استارت آپ هستند؟ را از خود پرسیدهاید.
هکرهای رشد از روشها و استراتژیهای نوینی برای رشد سریع استفاده میکنند که با روشها و استراتژیهای بازاریابی سنتی تفاوت دارد. در این یادداشت با برخی از استراتژیهای هک رشد آشنا میشویم.
تقریبا تمام استارتآپهای موفقی که تبدیل به کمپانیهای غولپیکر چندملیتی شدند، از روشها و استراتژیهای هک رشد به خوبی استفاده کردند. چند نمونه از این استراتژیها را با هم در این یادداشت مشاهده میکنیم.
با داغ شدن جو و فضای استارتاپی در کشور، اصطلاح هک رشد نیز این روزها بر سر زبانها افتاده است. استارتاپها و حتی کمپانیهای بزرگ از روشها و تکنیکهای هک رشد برای رشد بیشتر خود استفاده میکنند. در این یادداشت سعی کردیم به اختصار توضیح دهیم هک رشد چیست و هکر رشد کیست.
با داغترشدن فضای استارتاپی ایران، وضعیت مشاورهگرفتن یا بهاصطلاح منتورینگ هم شرایط خاصی پیدا کرده که باید بررسی شود.
به گزارش کسب و کار نیوز، اما یک روش که در تروج آن کم کاری شده ورود سرمایه گذاران سنتی به این حوزه است. استارت آپ های مستعدی که توانسته اند مدل کسب و کار جذابی را پیاده سازی کنند برای توسعه مدل، جذب نیروی انسانی و بازاریابی جهت ادامه رشد سریع نیاز به جذب سرمایه دارند.