زمانی که در سال ۲۰۱۵ نتایج شاخص جهانی نوآوری منتشر شد و رتبه ۱۰۶ ایران در میان ۱۴۳ کشور دنیا از منظر نوآوری را نشان داد، یک نکته در این گزارش مورد تاکید قرار گرفت: «ایران جزو کشورهایی است که عملکردی پایینتر از انتظارات با توجه به سطح توسعهاش دارد (شاخص نوآوری جهانی، ۲۰۱۵)».
پروفسور «لئون زوراویکی» استاد دانشگاه ماساچوست در مقدمه کتاب خود با عنوان نورو مارکتینگ (Neuromarketing) چنین مینویسد: چرا قبل از آنکه Ipad پدیدار شود هزاران نفر تمام شب را در هوای سرد چادر میزنند؟ آیا انگیزه آنها شناخت و آگاهی از بهبود محصول است یا استفاده شخصی توسط فناوری؟
با تایید عضویت 13 شتابدهنده جدید، تعداد اعضای مورد تایید مرکز شتابدهی نوآوری به 40 شتابدهنده رسید.
نام سیلیکن ولی (Silicon valley) به عنوان محلی که دفتر اصلی غول های فناوری های مدرن در آن قرار دارد، حتما به گوشتان خورده است. اما احتمالا خیلی چیزها وجود دارد که در مورد این پارک علم و فناوری نمیدانید. این یادداشت سعی دارد تا شما را با تاریخچهی این پارک و شرایط کنونیاش آشنا کند.
نمایشگاه ITU TELECOM WORLD 2019 از 9 تا 12 سپتامبر 2019 معادل 18 تا 22 شهریور 1398 در شهر بوداپست مجارستان برگزار میشود.
مدتی است شور و شوق استارتآپ و بحث های استارتآپی، مخصوصا در بین جمعیت جوان و تحصیل کرده کشور دیده میشود. اولین سوال در این بحث ها این است: استارتآپ چیست؟ در این یادداشت سعی کردیم به اختصار به این سوال پاسخ دهیم.
رییس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: شتاب دهنده ها یکی از عناصر مهم توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری هستند و در حال حاضر 60 شتاب دهنده فناوری برای توسعه کسب و کارهای نو در کشور فعالیت می کنند.
چه چالشهایی در راه استارتآپها قرار دارد؟ ویژگیهای یک استارتآپ موفق چیست؟ تیم یک استارتآپ باید چه خصوصیاتی داشته باشند؟ در این متن سعی شده تا حدودی به پرسشهایی از این دست پاسخ داده شود.
رییس شبکه فن بازار ملی ایران گفت: با توجه به تجربیاتی که درباره طراحی و راهاندازی شبکههای داخلی و خارجی داشتیم و با توجه به شرایط تحریم کشور، تصمیم گرفتیم برای همافزایی، بهروزرسانی و حفظ موقعیت خود در زمینه فناوری، شبکهای را در مجموعه اسکاپ راهاندازی کنیم.
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد. تحریمهای ناجوانمردانه امریکا هم، اگر ما هوشیارانه عمل کنیم، میتواند خیری عظیم و ماندگار برایمان به ارمغان بگذارد. همچنان که نمونههای بسیاری از آن را در حوزههای مختلف فناوری و صنعتی در کشور دیدهایم. در واقع آنچه زیرکان عالم درباره تبدیل تهدید به فرصت گفتهاند، امروزه نیز میتواند برای کشور ما اتفاق بیفتد.