با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد کل نیروهای مسلح، تا پایان سال 1397 بیش از هزار و352 نفر از تسهیلات نظام وظیفه تخصصی ویژه نخبگان فناور بهرهمند شدند.
با همکاری ستاد توسعه زیستفناوری، مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت و مرکز راهبردی فناوریهای همگرا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ اولین فراخوان حمایت از کسبوکارهای دادههای زیستی (دادههای نسل جدید توالییابی (NGS) و ریزآرایه (microarray)) آغاز شد
رییس مجلس شورای اسلامی عصر روز شنبه از پارک فناوری پردیس بازدید کرد و در نشستی صمیمی با مدیران و کارکنان شرکت های دانش بنیان گفت: تردید نکنید که نگاه ها به سمت این است که شرکت های دانش بنیان چه کاری می توانند انجام دهند، و ما به دنبال این هستیم که شما پیشنهادهایی دهید که دست اندازها را از جلوی روی شما برداریم.
ستاری بر توسعه کارخانه های نوآوری در کشور تاکید کرد و گفت: این کارخانه های نوآوری که استارتاپها وشرکت های زیادی را در دل خود جای داده اند زایشگاه و مامن شرکت های دانش بنیان هستند.
جابانا ایران را یک کشور توانمند در ایجاد اکوسیستم نوآوری و فناوری دانست که با توسعه استارتاپها و با تکیه بر نیروی انسانی و مراکز علمی خود، در نوآوری و ایجاد استارتاپهای موفق، شگفتی آفریده است.
مرکز شرکتها و موسسات دانشبنیان معاونت علمی در راستای توانمندسازی فنی و صنعتی شرکتهای دانشبنیان اقدام به ارائه خدمات مشاوره توسعه فنی محصولات کرده تا مسیر تجاری سازی محصولات این شرکتها هموار شود.
مالکیت فکری نخستین بار در سال ١٣١٠ قانونی با عنوان قانون ثبت علایم و اختراعات در ایران تصویب شد که از علامت تجاری و اختراعات حمایت می کرد. بعد از آن در سال ١٣٤٨ در زمینه کپی رایت قانون حمایت از حقوق مؤلفان، مصنفان و هنرمندان تصویب شد که از حقوق پدیدآورندگان آثار علمی، ادبی و هنری حمایت می کند و اکنون نیز لازم الاجراست.
«مهدی صفاری نیا» رییس پارک فناوری پردیس با اشاره به اینکه عمده نیازهای فنی کشور در داخل از طریق شرکتهای دانش بنیان و پارکهای فناوری قابل تأمین است، گفت: اگر سازمانها نسبت به سفارش نیازهای فنی خود به پارکها اقدام کنند، مطمئن باشید تحریم تبدیل به یک فرصت بزرگ برای جهش فناوری کشور خواهد شد و این ظرفیت در کشور وجود دارد.
در هیچ دورهی زمانی ارتباطات و روابط عمومی به اندازه امروز مورد توجه نبوده است. فضای رقابتی کسب و کار در عصر حاضر سازمانها را مجاب کرده تا همواره به فکر بهبود ارتباطات درونسازمانی و برونسازمانی خود باشند.
واقعیت مجازی به سرعت در حال رشد است و با این اوصاف انتظار میرود شرکتها و کسب و کارها برای بازنماندن از روند رشد این تکنولوژی و بهرهگیری بیشتر از آن، با سرعت بیشتری به استفاده از آن روی بیاورند. در همین راستا موسسه تحقیقاتی Venture Reality Fund که در زمینه پایش و بررسی تکنولوژیهای واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و واقعیت فراگیر فعالیت میکند، به تازگی اعلام کرده است که در سراسر جهان بیش از ۵۵۰ شرکت فعال در اکوسیستم واقعیت مجازی وجود دارند.