شاید بسیاری از ما واژۀ استارتآپ را شنیده و برداشتی از آن را در ذهن داشته باشیم. اما این مدل کسبوکار قواعد و اصولی دارد که به جز فعالان حرفهای این حوزه، کمتر کسی در کشورمان با آنها آشناست.
در راستای توسعه زیست بوم نوآوری و ارتقای جایگاه نظام مالکیت فکری معاونت علمی و فناوری ریاست جموری با همکاری مرکز مالکیت معنوی، سمینار تخصصی با عنوان "تجاری سازی اختراعات دانشگاه ها، پارکهای علم و فناوری و استارتاپها"در روزهای 25 و 26 فروردین ماه سال جاری به مدت دو روز برگزار می کند.
همزمان با برگزاری هشتمین نمایشگاه اینوتکس بستر جذب سرمایه برای استارتاپ های خلاق و نوآور فراهم می شود.
معاون علمی و فن آوری رئیس جمهوری تغییر رویکرد از اقتصاد نفتی به اقتصاد دانش بنیان را ضروری خواند و گفت : تحقق این مهم نیاز به همراهی افراد با اعتماد به نفس، خلاق و پیگیر دارد.
ملتها به متفکران خلاقی متکی هستند که با طراحی رویکردهای نوآورانه در جهت پاسخگویی به نیازهای اجتماعی گام برمیدارند. کارآفرینان، کسبوکارها، محصولات و خدمات جدیدی را ایجاد میکنند که به رشد و توسعهی اقتصادی کمک کرده و درعینحال فرصتهای اشتغال را نیز اغلب در حوزههایی با فرصت اندک فراهم میکنند. بهطورخاص، استارتاپها بهمنظور مقابله با چالشهای عمده مانند بیکاری، مهاجرت و بیثباتی سیاسی در جوامع خود در حال گسترش هستند.
متأسفانه تئوری «اگر محصول را تولید کنی، مشتریان خود را پیدا میکند» در بازارهای رقابتی امروزی به واقعیت تبدیل نمیشود. پشتصحنهی بیشتر داستانهای برند موفقی که میشنویم، سالها سختکوشی و پیگیری است. بهبیانِساده، بازاریابی استارتاپ مسئلهای منحصربهفرد محسوب میشود که دلیل آن غالبا منابع محدود، یعنی زمان، بودجه و نیروی کار ماهر است.
بیرنگ رئیس مرکز تعاملات علم و فناوری معاونت علمی ریاستجمهوری از برگزاری نخستین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه به میزبانی جمهوری اسلامی ایران، بهعنوان بزرگترین رویداد علمی کشور یادکرد.
ششمین دورهمی مدیران عامل پارک فناوری پردیس با حضور مهدی صفارینیا، رئیس پارک فناوری پردیس و همچنین جمعی از مدیران عامل شرکتهای عضو در تاریخ 19 فروردینماه و در محل هتل پارک فناوری پردیس و به میزبانی گروه صنعتی هوشمند آسیا برگزار شد.
بیشتر ما ترجیح میدهیم بیش از عمل کردن به ایدههایمان، وقت خود را صرف حرف زدن پیرامون آن کنیم. ضمنا، با آنکه چند سالی هم از تولد و فراگیری استارتاپها میگذرد؛ بسیاری از ما هنوز تعریف درستی از کسبوکارهای نوپا نداریم و گمان میکنیم تنها به صرف داشتن ایدهای نو میتوان به کسب درآمد و موفقیت حرفهای دست یافت.
به اعتقاد معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، دانشبنیان و استارتاپیها راه را برای رونق تولید مبتنی بر دانش بومی و نوآوری هموار میکند که فراهم شدن یک محیط مساعد برای بال گرفتن نوآوریها با خواست همه بخشها، هم دلی و همراهی ممکن می شود.