معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: مجمع پیشگامان اقتصاد دانشبنیان با هدف همافزایی میان بازیگران پیشرو در زیستبوم فناوری و نوآوری در اقتصاد کشور برگزار میشود.
شرکتهای دانشبنیان که پس از تصویب قانون حمایت از شرکتها و موسسات دانشبنیان در سال ۸۹ نام آنها بیش از پیش بر سر زبانها افتاده است، به واسطه اتکا بر دانش و فناوری پیشرفته بومی از مزیتهای متعددی در مقایسه با بنگاههای صنعتی متعارف برخوردارند که از جمله میتوان به پویایی و چالاکی در توسعه محصولات و خدمات جدید اشاره کرد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه پول در توسعه زیستبوم دانشبنیان، جایگاه پنجم و ششم را دارد، گفت: ضمانتهای اخذ شده از شرکتهای دانشبنیان شامل ضمانتنامههای سنتی مانند زمین نیست بلکه ضمانت این شرکتها دانش و آبروی آنهاست.
اهمیت نوآوری و نقشی که در توسعه اقتصاد دانشبنیان و کارآفرینی ایفا میکند، پارک فناوری پردیس را بر آن داشته تا به عنوان مجموعه پیشرو در حوزههای فناوری و نوآوری، برنامههای ویژهای تعریف کند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری با تعداد قابل توجه نیروی انسانی جوان و خلاق به مثابه ارزنده ترین سرمایه کشور، راه را برای تحقق شعار امسال مبتنی بر رونق تولید هموار میکند؛ همه باید با هم دلی تلاش کنیم تا این سرمایه ارزشمند در خدمت رونق تولید قرار گیرد.
استفاده از ظرفیت استارتاپها و اکوسیستم نوآوری در شرایط بحران و پسا بحران، تاثیر شگرفی در سرعت بخشیدن به فرآیند امدادرسانی، نجات و پیشگیری و همچنین شفافیت در این عرصه ایفا می کند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با هدف رونق تولید محصولات دانشبنیان و فناورانه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، حمایت از ایجاد و راه اندازی اولین اتاق تمیزدانشگاه علوم پزشکی کرمان را در دستور کار قرار داد.
همزمان با نخستین روزهای سال 98، فعالان دانشبنیان و استارتاپی کرمان میزبان معاون علمی و فناوری رییسجمهوری شدند.
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی از ایفای نقش پررنگ این مرکز در حوزه علم و فناوری برای سال جاری خبر داد.
نشست خبری هشتمین دورهی نمایشگاه فناوری و نوآوری (اینوتکس)، روز دوشنبه 19 فروردینماه جاری در کارخانهی نوآوری آزادی برگزار میشود.