مدیر کانون پتنت معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری از ارتقاء جایگاه ایران در حوزه ثبت اختراع در دفاتر مالکیت فکری خارج از کشور در سال گذشته خبر داد.
اگرچه هنوز هم بخشهایی از تصویر غلوآمیز و ناصحیح مهاجرت استعدادهای برتر و نخبههای ایرانی به خارج از کشور در فرهنگ و باور جامعه باقی مانده و اصلاحاش نیازمند فرهنگسازی است، اما خوشبختانه با ایجاد یک زیستبوم مساعد فعالیت و شکوفا شدن نوآوریهای سرمایه انسانی جوان و خلاق، سرمایههای ارزشمند انسانی دوباره به کشور بازگشته است و این روند ادامه دارد.
دکتر سورنا ستاری؛ معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان با صدور پیامی فرا رسیدن سال نو را تبریک گفت.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز سال 1398 خورشیدی، با تبریک نوروز و میلاد با سعادت مولای متقیان به ملت ایران، سال جدید را «سال رونق تولید» نامگذاری کردند.
هشتمین نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری (INOTEX 2019) طی روزهای یکشنبه تا چهارشنبه 19 الی 22 خرداد 98 در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران با شعار «اکوسیستم نوآوری و فناوری زیر یک سقف» برگزار خواهد شد.
سورنا ستاری: معاون علمی و فناوری رئیس جمهور جهان امروز، جهان دانایی است. جهانی که در آن، علم، فناوری و نوآوری به کلید بی بدیل توسعه و پیشرفت کشورها تبدیل شده است. اقتصاد دانش بنیان، سایه خود را بر تمامی ارکان زندگی بشر مستولی ساخته است و سربلندی و شکوفایی هر ملتی با دانش، پیوندی ناگسستنی یافته است.
بیرجند- سرپرست سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران گفت:وزارت اقتصاد و دارایی آمادگی دارد اقدامات لازم برای معرفی سرمایه گذار و تامین منابع مالی برای استارت آپ ها را انجام دهد.
سالی که گذشت، سفری پر فراز و نشیب و جستوجوگرانه بود اما سرشار بود از نشانههای انگیزهبخش، نشانههایی که میگوید رگ حیات کارآفرینی و نوآوری نبض دارد و تا گسترده فرش زیستبوم فناوری و نوآوری مساعد زیر پای جوانان خلاق و کارآفرین، چند رج بیشتر باقی نیست.
یازدهمین دوره فراخوان پذیرش متقاضیان عضویت در مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس از 25 اسفندماه سال 97 آغاز و تا 23 فروردین 98 با در نظر گرفتن جامعه هدف، اعم از فرهیختگان، نوآوران و نخبگان حوزه استارتآپی کشور، منتشر شد.
اقتصاد دانش بنیان در دهه های گذشته به بخش مهم و بزرگ در اقتصاد جهان تبدیل شده است. در دهه های پایانی قرن بیستم، مرحله نوینی در دوران پسا صنعتی شدن آغاز شد که در آن نوآوری در دانش و تکنولوژی به قلب تپنده توسعه تبدیل شده است. در جهان امروز آن چه توسعه پایدار و پیشرفت هر کشوری را تضمین می کند، میزان رشد اقتصاد دانش بنیان آن کشور است.