تیکاف طرحی است برای رشد و شکوفایی ایده ها و تسهیل مسیر تجاری سازی از طریق حمایت های مادی و معنوی ، منتورینگ و مشاوره ، پشتیبانی و همراهی مستمر صاحبان ایده و در نهایت اعطای گرنت، شبکه سازی و معرفی به اکوسیستم و بسیاری از خدمات دیگر که در این مسیر از هر فرد با انگیزه ای که دغدغه کسب درآمد از طرح یا ایده خود را دارد حمایت می کند. در واقع تیکاف مسیر تجاری سازی را کوتاه تر و کم هزینه تر می کند.
چهارمین آزمون استخدام بخش خصوصی، با حضور بیش از ۲۴۰۰ شرکت بخش خصوصی از ۲۱ تیرماه به مدت ۱۴ روز آغاز شد. در این آزمون ۲۴۰۰ شرکت دانشبنیان، صنعتی و تجاری اقدام به شناسایی و جذب نیروی انسانی مورد نیاز خود در بین ۱۸۵۰۰ موقعیت شغلی از طریق آزمون خواهند کرد.
هدف از اجرای طرح توانمندسازی صدف، ایجاد انگیزه و توانمندسازی دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهها بهمنظور کمک به نقشآفرینی آنها در اکوسیستم فناوری و نوآوری و طراحی مسیر آینده حرفهای و شغلی بر اساس استعدادها و ویژگیهای هر فرد در جهت تسهیل ورود ایشان به بازار کار (زیستبوم کسبوکار) است. درواقع این طرح در نظر دارد به افراد کمک کند تا ابتدا به خودشناسی برسند و در ادامه با حضور در کارگاههای مختلف، مسیر درست شغلی را انتخاب و درنهایت بتوانند نقشآفرینی مؤثری در اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور داشته باشند.
هفتمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP) در کشورهای اسلامی، در روزهای 29 اردیبهشت و 8 خرداد 1399 به صورت مجازی و با هدف بررسی چالش های موجود در روند مقابله با شیوع ویروس کرونا برگزار می شود.
کسب و کارهای پلتفرم محور چندین سال است به رشد فوق العادهای رسیده اند و حتی توانسته اند زندگی روزمره و جهان اطراف ما را تغییر دهند. اما به وجود آوردن یک استارتاپ موفق پلتفرم محور کار آسانی نیست. در این یادداشت برخی نکاتی که قبل از تشکیل این مدل استارتاپها باید بدانید و مراحلی که قبل از راه اندازی کسب و کار خود باید طی کنید را بررسی خواهیم کرد.
مدیر شبکه نوآوری معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری با اشاره به بهرهمندی برگزیدگان دوره سوم آزمون استخدامی بخش خصوصی و شرکتهای دانش بنیان از خدمات شبکه ملی نوآوری گفت: برگزیدگان این آزمون میتوانند از حمایت مالی و خدمات ویژه شبکه در قالب باشگاه نوآوری که توسط بخش خصوصی ایجاد شده، استفاده کنند.
به اطلاع کلیه فرهیختگان، نوآوران و نخبگان حوزه استارتاپی کشور میرساند دوازدهمین دوره فراخوان پذیرش متقاضیان عضویت در مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس که از ۱۶ مهر ماه آغاز شده است، تا ۱۰ آبانماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
دانشمندان جهان اسلام با مشارکت در ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP)، تعاملات علمی و فناورانه دنیای اسلام را رونق میدهند.
بسیاری از کسبوکارهای نوپا از بیزنسمدل مناسبی برخوردار نیستند که این مسئله به ناتوانی آنان در فروش میانجامد؛ مسئله ای که در کوتاهمدت، افت استارتاپ و در دراز مدت، شکست آن را به دنبال خواهد داشت. این از آن روست که طراحی کسب و کاری نوپا نیازمند دانش، تجربه و ارتباطات ویژه ای است که عموم تیمهای جوان و خلاق کمتر از آن بهره مندند.
ریاکتکانف در تلاش است تا علاوه بر ایجاد یک گردهمایی تخصصی که متشکل است از مجموعه ای از برنامه نویسان و افراد با تجربه، بستری را برای ایجاد اشتغال و کاریابی در زمینه صنعت نرم افزار فراهم کند؛ چه افراد با تجربه ای که به دنبال کار کردن در شرکت های بزرگ هستند و چه جوانان کم تجربهی جویای کار.