رفتار رهبر و مدیر، تأثیر چشمگیری در موفقیت سازمان دارد؛ بنابراین یک رهبر موفق باید ویژگیها و مهارتها لازم برای هدایت کارمندان را داشته باشد و بتواند افراد را به پیروی از خود ترغیب کند. از جمله ویژگیهای رهبر موفق داشتن صداقت، اعتمادبهنفس، قدرت تصمیمگیری و توانایی حل مشکلات است.
مدیریت جلسات گروهی به مهارتهایی از قبیل برنامهریزی، تنظیم دستورالعملها و قوانین، افزایش مشارکت افراد از طریق سؤال پرسیدن و گوش دادن فعال نیاز دارد. برای پیشبرد جلسات گروهی و دستیابی به هدف، بهتر است از مهارتهای تسهیلگری استفاده کنید.
مصاحبههای ویدئویی یکی از ملزومات زندگی مدرن هستند و از آداب و اصول خاصی پیروی میکنند. انتخاب لباس مناسب، استفاده از زبان بدن، تسلط در پاسخگویی، برقرار کردن ارتباط چشمی و استفاده از فناوریهای مناسب از جمله اصول مصاحبههای ویدئویی هستند.
شکست، میتواند عاملی برای شروع دوباره باشد. بعد از تجربههای ناموفق، در ابتدا باید به خود زمان داده و به بررسی دقیق عوامل شکست بپردازید؛ سپس با برنامهریزی دقیق و کمک گرفتن از دیگران در راهی جدید قدم بگذارید.
مهارتهای نرم شامل مهارتهای بینفردی، عاطفی و موقعیتی است که به کارمندان در جهت بهبود عملکرد و پیشبرد اهداف سازمان کمک میکنند. از جمله مهارتهای نرم میتوان به داشتن خلاقیت، تفکر انتقادی، روحیه کار گروهی، توانایی مدیریت زمان و برنامهریزی، توانایی حل مسأله و رهبری اشاره کرد.
برند کارفرمایی معمولا توسط شرکتها یا سازمانها مغفول باقی میماند، درحالیکه میتواند تاثیرات بسیار مثبتی بر مخاطبان، کارمندان فعلی و همچنین کارمندان آینده برند داشته باشد.
شفافیت در فرایند استخدام موجب افزایش حس اعتماد در افراد میشود. نکات کلیدی در ایجاد شفافیت عبارتند از شرح چالشهای شغلی و وظایف، بیان قوانین و هنجارهای سازمان، شرح حقوق و مزایا که با برقراری هرکدام، میتوانید استخدامهای موفقی داشته باشید.
از شیوههای رهبری از راه دور، برقراری ارتباط شفاف با کارمندان، توضیح اهداف، استفاده از تکنولوژی مناسب و برقراری ارتباطات دوستانه بین افراد گروه است. رهبران دورکار نباید از افراد توقع بیشازحد داشته باشند و باید وظایف را بهصورت عادلانه تقسیم کنند.
رهبری از راه دور نیازمند ایجاد اعتماد متقابل، ایجاد انگیزه در کارمندان و افزایش نفوذ روی آنهاست. یک مدیر موفق در زمان دورکاری روی تعامل افراد گروه، تعریف اهداف و ایجاد فضایی برای گفتگو تمرکز میکند.
قصهگویی از بهترین روشهایی است که وفاداری مشتریان و سرمایه عاطفی کسبوکار شما را افزایش میدهد. وفاداری مشتری، بزرگترین پشتوانهای است که به بالا بردن نرخ فروش و سودآوری هر چه بیشتر کمک میکند. مجموع عوامل یاد شده، اهمیت داستان سرایی برای کسب و کار را اثبات میکنند.