معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، کارآمدی پژوهش و نوآوری را نیازمند زیست بوم مساعد کارآفرینی و نوآوری دانست و گفت: باید با ایجاد محیط مساعد اثرگذاری نتایج پژوهش در جامعه، تاثیر آن در جامعه فرهنگسازی و به یک باور عمومی بدل شود.

سورنا ستاری افزود: اعتقاد به پژوهش نیازمند فرهنگسازی در ابعاد گسترده است بنابراین باید در تربیت نیروی انسانی، افزایش کارآفرینی و بهبود فضای کسب و کار تلاش بیشتری داشته باشیم.
وی به تاثیر فناوری در توسعه صنعت و افزایش اشتغال اشاره کرد و گفت: اقتصاد پایدار با بهره گیری از پژوهش تقاضا محور، دانش روز و فناوری محقق می شود.
رییس بنیاد ملی نخبگان، افزایش کیفیت تولید، رونق صنایع بومی، مهاجرت معکوس نخبگان و حفظ ظرفیت جوانان خلاق و تحصیل‌کرده در استان را ضروری و مستلزم ایجاد محیط مساعد کسب و کار و نوآوری دانست و افزود: باید زیست‌بومی مساعد در استان ایجاد شود که حفظ منابع استانی، ظرفیت نیروی انسانی جوان و خلاق بتواند توانمندی‌های خود را در جهت ایجاد ارزش افزوده به شکوفایی برساند.
ستاری ضرورت گذار از اقتصاد منبع‌محور و خام‌فروش به یک اقتصاد مبتنی بر نوآوری و خلاقیت را یادآور شد و افزود: در اقتصاد نفتی تنها تکیه گاه درآمدهای حاصل از فروش منابع زیرزمینی است و علیرغم باور عمومی،این درآمد در روند توسعه کارآمد نیست بلکه کارآفرینی و بهره گیری از ظرفیت های طبیعی و مطالعاتی است که می تواند کیفیت در اقتصاد را به همراه آورد.
به گفته رییس ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان، باید نمونه های موفق صنایع و تولیدات در دیگر استان‌ها با دقت رصد شود تا الگویی موفق برای صنایع نوظهور باشد.
وی توسعه شهر هوشمند و تبدیل شدن تمامی بخش‌های پایتخت به یک پارک علم و فناوری را ایده‌ای در جهت توسعه زیست‌بوم کارآفرینی مساعد پژوهشگران و جوانان کارآفرین عنوان کرد و گفت: در این طرح، پارک علم و فناوری خدمات خود را به تمامی بخش‌های شهر و بدون هیچ گونه محدودیتی ارائه می‌دهد زیرا بستر نرم‌افزاری آن فراهم شده است و شهروندان همواره در معرض آموزش قرار می‌گیرند؛ اجرای این الگو می تواند در دیگر استان‌ها نیز مسیر توسعه کارآفرینی و ایجاد ارزش افزوده در زنجیره از ایده تا محصول را هموار کند.
 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: