رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: ایده های برتر استارتاپ ها که قابلیت تجاری سازی دارند مورد حمایت خیرین قرار می گیرند.

دکتر عباس زارعی گفت: در استارت آپ ویکندی که در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به مدت سه روز برگزار شد، دانشگاه‌های کشور  ۱۰۰ ایده ارایه کردند و ۱۰ ایده برای ارایه انتخاب شدند. در نهایت ۳ ایده برتر برای حمایت انتخاب شدند که قرار است این تعداد به مراکز کسب و کار معرفی شوند.
وی افزود: سال گذشته جوایز به صورت نقدی بود اما امسال هدایا به صورت حمایت از ایدهای دانشجویان در نظر گرفته شده است تا محصولات به صورت تجاری سازی در جامعه وارد شود. در نهایت استارت آپ های برگزیده توسط خیرین مورد حمایت قرار می گیرند.
وی با اشاره به اینکه ایده‌های ارایه شده به این جشنواره در رشته‌های علوم پایه به ویژه شیمی و فیزیک هستند، گفت: ایده‌های ثبت شده در مرحله اول توسط داوران تخصصی و در مرحله دوم توسط داوران کسب و کار مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و ایده‌پردازانی که وارد مرحله دوم می‌شوند به مدت سه روز از آموزش و مشاوره‌های لازم به‌منظور تیم‌سازی و تهیه طرح اولیه برای ارایه به داوران کسب و کار برخوردار می‌شوند.

حمایت از استارتاپ‌های دانشجوی برای تجاری سازی محصول
ابراهیم جمیلی، رییس بنیاد یک بنیاد حامی نیز اظهار داشت: جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در محورهای زمین‌شناسی، زیست‌شناسی، میکروبیولوژی، فیزیک، شیمی، ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر برای اندیشمندان و دانشمندان جوان برگزار می‌شود. تیم‌های برتر در این استارت آپ ویکند به منظور تبدیل ایده به کسب و کار حمایت می‌شوند.
وی در خصوص حمایت خیرین از این دانشجویان گفت: حمایت خیرین از این استارت آپ ها در سال گذشته به صورت هدایا و نقدی صورت گرفت ولی امسال در دومین دوره حمایت ها به صورت تجاری سازی انجام می دهیم به طوری که طرح هایی که در قالب تجاری سازی هستند حمایت می شوند تا اینها تبدیل به شرکت های دانش بنیان شوند و بتوانند خودشان در زمینه اقتصادی موفق عمل کنند.
 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: