معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از حمایت این معاونت از ایده‌های خلاقانه در صنعت خودروسازی خبر داد و گفت: در راستای ارایه تسهیلات گمرکی به شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه قطعه سازان خودرو، فعالیت مجاز گمرکی برای یک شرکت دانش بنیان، تسهیلاتی از نوع ترخیص، صادرات و حتی معافیت‌های مالیاتی در برخی موارد به همراه می‌آورد

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از حمایت این معاونت از ایده‌های خلاقانه در صنعت خودروسازی خبر داد و گفت: در راستای ارایه تسهیلات گمرکی به شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه قطعه سازان خودرو، فعالیت مجاز گمرکی برای یک شرکت دانش بنیان، تسهیلاتی از نوع ترخیص، صادرات و حتی معافیت‌های مالیاتی در برخی موارد به همراه می‌آورد.
سورناستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در نشست تخصصی با قطعه سازان خودروی کشور بابیان اینکه صنعت خودروسازی احتیاج به ایده‌های نوین دارد اظهار داشت: قطعا معاونت علمی در صورت ارایه ایده‌های خلاقانه از سوی صنعت خودروسازی حمایت خود را دریغ نخواهد کرد؛ به طور مثال از ارایه خدمات در راستای ساخت خودروی هوشمند و برقی استقبال خواهیم کرد.
وی بابیان اینکه صنعتی که مشکل اولش مالی باشد، قطعا دانش بنیان نیست، گفت: مطمئنا زمانی که صحبت از دانش بنیان می‌شود، تنها موضوع مورد بحث، حمایت‌های مالی نخواهد بود، بلکه صحبت از گردش سالم در این محیط کسب‌وکار است.
وی افزود: هم اکنون معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه‌های متعددی، همچون سلول‌های بنیادی، گیاهان دارویی، پزشکی و بیو تک، نانو و همچنین ICT و.... ورود پیداکرده اما در صنعت خودروسازی جز مواردی محدود تاکنون تجربه همکاری و آشنایی با ایده‌های خلاقانه نداشته است.
به گفته وی، متاسفانه رشد صنعت در زیست بومی بوده است که درخواست و توقع خلق نوآوری در آن جدی گرفته نشده است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به فناوری‌های شاخص جهانی اشاره کرد و گفت: با نیم‌نگاهی بر ایده‌های ابتکاری در جهان درمی‌یابیم، که نوآوری جنسی از نوع خلاقیت دارد، به طور مثال اپل که حتی جزء صنعت هم به شمار نمی‌رفت، به‌یک‌باره توانست با ارایه خلاقیتی از جنس ابتکار، پیشروی فناوری در بازار شود.
 
خلق دانش با پیوند صنعت و دانشگاه
ستاری گفت: طراحی خلق ایده از سوی صنعتگران از یک سو و ارتباط صنعت با دانشگاه‌ها از سوی دیگر می‌تواند خلق دانش را به همراه می‌آورد.
وی با اشاره به پلت فرم ایجادشده در حوزه دانش بنیان گفت: بیش از 130 نوع خدمت در حوزه دانش بنیان اریه می‌شود، همچنین با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، هم اکنون در بحث‌های گمرکی و مالیاتی تسهیلات خوبی به شرکت‌های دانش بنیان ارایه می‌شود.
وی افزود: در راستای ارایه تسهیلات گمرکی به شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه قطعه سازان خودرو، فعالیت مجاز گمرکی برای یک شرکت دانش بنیان تسهیلاتی از نوع ترخیص، صادرات و حتی معافیت‌های مالیاتی در برخی موارد به همراه می‌آورد.
نگاهی کارآمد در بخش تسهیلات دانش بنیانی
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به رویکرد نوین صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: طبق رویکرد پیش‌گرفته شده از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی در بخش‌های مختلفی همچون صدور ضمانت‌نامه، ارایه وام در حوزه‌های صنعتی و کشاورزی، لیزینگ و بیمه نگاهی متفاوت و کارآمدتر را در پیش خواهیم داشت.
وی ادامه داد: هم اکنون در 30 کشور دنیا نماینده صادراتی داریم. خوشبختانه از لحاظ کریدور صادراتی در جایگاه خوبی قرارگرفته‌ایم، به نحوی که هم اکنون چهل‌وپنج پایگاه صادراتی در دنیا داریم.
علی وحدت، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی نیز با اشاره به اینکه هم اکنون در صنعت خودروسازی کشور ظرفیت‌های خوبی وجود دارد، گفت: صندوق در مدل‌های مختلفی همچون لیزینگ، تاسیس صندوق پژوهش فناوری، خدمات صندوق‌های جسورانه و همچنین ارتباط بهتر با مشتریان خارجی، می‌تواند در صنعت خودروسازی ورود پیدا کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: