داشتن شغل در دنیای مدرن امروز نیازمند فاصله گرفتن از کسب و کارهای سنتی و فعالیت در بستر فضای مجازی است. در این میان توسعه استارت آپ ها و حمایت از آنها می تواند مشکل بیکاری در جامعه را کاهش دهد.

داشتن شغل در دنیای مدرن امروز نیازمند فاصله گرفتن از کسب و کارهای سنتی و فعالیت در بستر فضای مجازی است. در این میان توسعه استارت آپ ها و حمایت از آنها می تواند مشکل بیکاری در جامعه را کاهش دهد.
هم اکنون دانشگاه ها نتوانسته اند آینده شغلی دانشجویان را تضمین کنند، در مقابل استارتاپ ها با خلق کسب و کارهای نو، برای دانشجویان شغل ایجاد می کنند و زمانی که آنان از دانشگاه دانش آموخته شوند، می توانند از این شغل به درآمد دست پیدا کنند.
همکاری نزدیک بین استارتاپ ها، شتاب دهنده ها و صاحبان سرمایه می تواند کسب و کارهای نو را به درآمد برساند و مشکل بیکاری جامعه را حل کند؛ شتاب دهنده ها می توانند تضمین کننده آینده استارتاپ ها و حمایت کننده مالی آنها باشند. شتاب دهنده با در اختیار داشتن نیروی پشتیبان یا خدمات به استارتاپ کمک می کند تا رشد کند و به کاربران بیشتری خدمات ارایه دهد. استارتاپ ها نیز در واقع صاحبان ایده های جدید برای فضای کسب و کار هستند که ایده هایشان به کمک شتاب دهنده ها و مراکز مشاوره به محصول تبدیل می شود. استارتاپ ها باید تجاری سازی شوند، لذا برای تجاری شدن یک ایده نیاز به ارایه خدمات مراکز مشاوره است، سپس برای رسیدن محصول استارتاپی باید بازار حمایت از آن مورد توجه قرار بگیرد.
اغلب وقتی استارتاپ ها با ایده های مختلف در فضایی مانند نمایشگاه در کنار هم قرار می گیرند، با یکدیگر تعامل کرده و ایده هایشان را به اشتراک می گذارند. از سوی دیگر سرمایه گذار نیز با ایده های استارتاپی آشنا شده و بستر ورود محصول استارتاپی به بازار را فراهم می کند.
در حوزه استارتاپ نباید سرمایه بسیار داشت، برخی طرح‌ها با سرمایه اندک درآمد و اشتغالزایی بسیار دارند. از آنجا که سرمایه گذاران به دنبال سوددهی سرمایه گذاری در کوتاه مدت هستند، شاید خیلی از ایده های استارتاپی استقبال نکنند لذا به مرکزی نیاز است که ارتباط بین فرد دارای ایده با سرمایه گذار را برقرار و مفهوم استارت آپ را برای سرمایه گذار تبیین کند.
 
لزوم حمایت دولت از استارت آپ ها
هرچند رویکرد استارت آپ ها، کسب و کارهای نوین است اما آنها دارای 2 مشکل بیمه و دریافت تسهیلات از بانک هستند. هم اکنون سازمان تامین اجتماعی برای حمایت بیمه ای از استارت آپ ها به ویژه استارتاپی مانند تاکسی های اینترنتی که کسب و کار سیار دارند را در دستور کار قرار داده اما هنوز قطعی نشده است.
همچنین از آنجایی که فعالیت استارت آپ ها بر پایه فناوری اطلاعات و ارتباطات است، آنها قادر نیستند از بانک تسهیلاتی در قالب سرمایه در گردش دریافت کنند زیرا بانک بنا به خرید تجهیزات به سرمایه گذاران وام می دهد اما استارتاپ ها دارای ایده نه تجهیزات هستند از اینرو نیاز است تا سیستم بانکی مجاب شود تا برای تامین سرمایه در گردش استارتاپ ها تسهیلات ارایه دهد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: