معاون علمی و فناوری رییس جمهور توسعه پایدار را نیازمند تکیه بر دانش عنوان کرد و گفت: کارآفرینی باید تبدیل به یک ارزش شود تا کسی جرات نکند کسب و کار آنها را تعطیل کند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور توسعه پایدار را نیازمند تکیه بر دانش عنوان کرد و گفت: کارآفرینی باید تبدیل به یک ارزش شود تا کسی جرات نکند کسب و کار آنها را تعطیل کند.
سورنا ستاری با تشریح مفهوم توسعه اظهارداشت: اگر توسعه از بوم یک سیستم بیرون نیاید و متناسب با ساختار آن و ذاتی نباشد، مسایل و معضلات بسیاری را در پی خواهد داشت.
وی افزود:‌ نفت باعث توسعه ذاتی استان بوشهر نمی‌شود، نیروگاه اتمی برای استان مزایای چندانی نداشته و نفعی برای جوانان بیکار این استان ندارد. آن چیزی که باعث توسعه می‌شود، توسعه‌ای است که از بوم یک منطقه انجام می‌شود.
وی ادامه داد: برای اینکه بخواهیم صنعت داشته باشیم، باید دانش داشته باشیم و اصل کار در این زمینه، طراحی است که باید خودمان انجام دهیم و وارداتی نباشد. نیروی انسانی در این زمینه نقش بسیار مهمی دارد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: بوشهر دارای پتانسیل‌های فوق‌العاده‌ای است. در دو سال اخیر کارهای خوبی در این استان صورت گرفته شده و شاهد توسعه بخش دانش‌بنیان و توسعه فناورانه هستیم. کارهای ارشمندی که برخی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان محصولات دانش‌بنیانی را تولید و محصول های خود را صادر می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: باید کارآفرینی تبدیل به یک ارزش شود و کسی جرات نکند کرکره یک کارآفرینی را پایین بکشد. ما هم باید حمایت کنیم تا کارآفرینان ضربه نخورند و کسی حق نداشته باشد کسب و کار آنها را تعطیل کند.
 
مشکلات با پول حل نمی‌شود
ستاری گفت: استان باید به محلی تبدیل شود که افرادی که برای کار به دیگر استان‌ها مهاجرت کرده‌اند برگردند؛ وقتی سیستم درست باشد این اتفاق می‌افتد.
وی تصریح کرد: مشکلات استان با پول حل نمی‌شود بلکه مشکلات استان با عقل و دانش و به دست جوانان استان حل می‌شود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور با بیان اینکه روح توسعه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، اضافه کرد: در استان بوشهر ۶۰ هزار دانشجو وجود دارد که اینها سرمایه‌های استان هستند که اگر درست حل شوند همه مشکلات را حل می‌کنند.
با نگاهی استارتاپی به جنگ مشکلات برویم
وی با تاکید بر نگاه استارتاپی برای رفع مشکلات، ادامه داد: هزاران ایده برای رفع مشکلات وجود دارد ولی این ایده‌ها باید بومی‌سازی شوند.هم اکنون در مرز این هستیم که به مرز چهار هزار شرکت دانش‌بنیان برسیم و این شرکت‌ها دارند جایگاه خود را کسب می‌کنند و دانشگاه نقش خود را در زندگی مردم ایفا می‌کند.
وی با اشاره به اینکه محور همه این توسعه‌ها دانشگاه است، گفت: در صورتی که دانشگاه بتوانند نیازها را رفع کرده و مشکلات را حل کند، مردم به فعالیت‌های دانشگاه امیدوار می‌شوند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور ادامه داد: معتادکردن بچه‌ها به استخدام اعتماد به نفس را از بین می‌برد. سقف آرزوی یک کارمند دولت مشخص است و سقف آرزوی یک جوان نوآور خیلی بالا است.
ستاری اضافه کرد:‌ نباید اقتصاد استان وابسته به پول مفت شود. موضوع مهم این است که از ظرفیت‌های موجود در استان به خوبی استفاده شود. باید روی مواد خام ارزش افزوده بیشتری بگذاریم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: