معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با تاکید بر اهمیت ایده خوب در توسعه استارتاپ ها گفت: یک ایده موجب موفقیت استارتاپ می شود و موفقیت این مراکز به منابع مالی آنها وابسته نیست.

 

تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران روز پنجشنبه 16 اسفند، میزبان آیین اختتامیه چهارمین دوره مسابقات فن آورد بود.
به گزارش شبکه نوآوری تهران، سورنا ستاری در این آیین گفت: در ایران استارتاپ هایی وجود دارند که هفته ای 10 درصد رشد می کنند، این استارتاپ ها می توانند آینده ای روشن داشته باشند و به اقتصاد کشور نیز کمک کنند.
وی افزود: استارتاپ هایی که رشد ندارند، ایده خوبی نداشته اند و مشکل آنها ربطی به کمبود اعتبار و سرمایه ندارد. اگر ایده یک استارتاپ خوب و خلاقانه باشد، سرمایه گذاران برای ورود به آن رغبت خواهند داشت.
استاد دانشگاه صنعتی شریف تصریح کرد: فن آورد نمونه یک استارتاپ موفق، قوی و منحصر به فرد در دنیا است که برای تامین نیروی انسانی متخصص برای شرکت های دانش بنیان تلاش می کند.
وی ادامه داد: نیروی انسانی سرمایه اصلی اقتصاد دانش بنیان است و تامین این نیروی متخصص توسط یک استارتاپ منحصر به فرد است.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه نیروی متخصص جایگزینی ندارد، گفت: نمی توانیم برای این نیرو مابه ازایی پیدا کنیم. بنابراین معرفی چنین نیروهای متخصص و ماهری به شرکت های خصوصی یک کار علمی و ارزشمند است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری عنوان کرد: معرفی 10 هزار نفر نیروی متخصص در سال به شرکت های دانش بنیان یک کار مهم و با اثرگذاری زیاد برای کشور و جوانان است.

* رقابت های فن آورد، راه حلی برای مسائل صنعت
مجموعه رقابت های فن آورد از سال 93 و به همت جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان و اساتید دانشگاه صنعتی شریف با هدف حل مسائل و چالش های شرکت ها، سازمان ها و صنایع به دست نخبگان از طریق ارتباط بهتر صنعت و دانشگاه آغاز شد.‌
در این مراسم از حامیان علمی و معنوی فن آورد یعنی سعید سهراب پور استاد دانشگاه صنعتی شریف، شهاب جوانمردی مدیر عامل فن آب و عضو اتاق بازرگانی برگزیده ها تقدیر شد. همچنین جوایز برندگان مسابقات امسال در سه حوزه اصلی مدیریت، فناوری اطلاعات و ارتباطات و صنایع خلاق (هنر) اعطا شد.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: