یکی از نیازهای شرکت‌ها، به‌خصوص شرکت‌های نوپا و استارتاپ‌ها آگاهی‌داشتن از شرایط تسهیلات مالی، چگونگی دست‌یافتن به آن‌ها و همچنین شیوۀ استفاده از آن‌‌هاست. این تسهیلات که کمک می‌کنند شرکت‌ها و استارتاپ‌ها بتوانند در بازار پرتنوع وارد شوند و پیشرفت کنند عبارت‌اند از: خدمت مالی، بازرگانی و امور گمرکی، حقوقی و مالکیت فکری و آموزشی و...

ایجاد شبکۀ مالی صندوق‌های اعتباری برای شرکت‌های دانش‌بنیان

معمولاً شرکت‌های دانش‌بنیان برای گرفتن تسهیلات مالی با مشکلات بسیاری روبه‌رو هستند. تینت با هدف کمک به توسعۀ این شرکت‌ها، توافق‌هایی با صندوق ‌نوآوری و پژوهش فناوری برقرار کرده است.

 

یکی از نیازهای شرکت‌ها، به‌خصوص شرکت‌های نوپا و استارتاپ‌ها آگاهی‌داشتن از شرایط تسهیلات مالی، چگونگی دست‌یافتن به آن‌ها و همچنین شیوۀ استفاده از آن‌‌هاست.

این تسهیلات که کمک می‌کنند شرکت‌ها و استارتاپ‌ها بتوانند در بازار پرتنوع وارد شوند و پیشرفت کنند عبارت‌اند از: خدمت مالی، بازرگانی و امور گمرکی، حقوقی و مالکیت فکری و آموزشی و...

تسهیلات لیزینگ یکی از طرح‌های تینت برای حمایت از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان است. در این طرح، تسهیلات چشمگیری به شرکت‌هایی داده می‌شود که محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان را خریداری کنند.

 

بازار تسهیلات مالی

 

صندوق نوآوری و شکوفایی با تکیه بر توان مالی و ارزیابی صندوق‌های پژوهش فناوری، تسهیلات تا سقف 5 میلیارد ریال را به صندوق‌های پژوهش فناوری واگذار کرده است.  

تینت با هدف کمک به توسعه بازار محصولات دانش‌بنیان و فناور، توافق‌هایی با صندوق ‌نوآوری و شکوفایی و صندوق‌های پژوهش فناوری برقرار کرده است که نتیجۀ آن، طرح «لیزینگ محصولات دانش‌بنیان و فن‌آور» است.

شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان عضو شبکه می‌توانند برای در اختیار گرفتن این تسهیلات از طریق سایت شبکۀ فناوری و نوآوری ایران اقدام کنند.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: