حسابداری شامل اموری بیش از پراخت حقوق و دستمزد و مالیات می‌شود. برخی از مسئولیت‌های اضافی حسابدار درون یک سازمان شامل پیش‌بینی‌های مالی، کمک به شما در انتخاب ساختار تجاری مناسب، ارائه بینش در مورد الگوهای جریان نقدی و موارد دیگر می‌شود. یک حسابدار خوب به شما کمک می‌کند تا در مورد نحوه هدایت سرمایهگذاری شما و رشد تجارت‌تان تصمیمات صحیح و مناسبی بگیرید.

کارآفرینان اغلب در انجام بسیاری از مسئولیت‌های کاری خود از جمله پیگیری امور مالی، تقلا می‌کنند. تقریباً نیمی از کسب‌وکارهای کوچک، چه استارتاپ باشند چه نباشند، حسابدار استخدام نمی‌کنند. در هر برهه‌ی زمانی، کارآفرینان ممکن است با برون سپاری حسابداری برای استارتاپ خود، احساس که با سودآوری بیشتری روبرو خواهند شد و وقت آزاد بیشتری برای تمرکز بر اداره‌ تجارت خود خواهند داشت. اما در چه مرحله‌ای از راه‌اندازی یک استارتاپ، می‌توان سود بیشتری با برون‌سپاری نسبت به مدیریت داخلی آن برد؟ در این مقاله، ما در مورد آستانه‌هایی که استارتاپ‌ها باید برای برون سپاری حسابداری خود در نظر بگیرند و همچنین مزایای برون‌سپاری منابع مالی آنها به یک آژانس حسابداری خارجی بحث می‌کنیم.

یک حسابدار در استارتاپ چه وظایفی را انجام می‌دهد؟

 

برون سپاری حسابداری

 

حسابداری شامل اموری بیش از پراخت حقوق و دستمزد و مالیات می‌شود. برخی از مسئولیت‌های اضافی حسابدار درون یک سازمان شامل پیش‌بینی‌های مالی، کمک به شما در انتخاب ساختار تجاری مناسب، ارائه بینش در مورد الگوهای جریان نقدی و موارد دیگر می‌شود. یک حسابدار خوب به شما کمک می‌کند تا در مورد نحوه هدایت سرمایه‌گذاری شما و رشد تجارت‌تان تصمیمات صحیح و مناسبی بگیرید.

آیا قبل از استخدام حسابدار، باید به نقاط عطف خاصی در کسب‌وکار خود رسید؟

معمولا بیشتر مشاغل قبل از برون سپاری حسابداری خود، منتظر رسیدن به نقاط عطف مشخصی می‌مانند. به عنوان مثال ممکن است منتظر موارد زیر باشند و سپس اقدام به برون سپاری حسابداری کنند:

  • ۸ تا ۱۰ نفر را درون سازمان خود استخدام کرده باشند
  • ۱ میلیارد تومان درآمد کسب کرده باشند
  • با یک سرمایه‌گذار خارج از سازمان خود همکاری کنند
  • رشد شتابدهی شده را تجربه کنند

اما آیا کارآفرینان استارتاپ‌ها نیز قبل از برون سپاری حسابداری خود لزوماً باید منتظر نقاط عطف مشخصی باشند؟ این که صبر کنید تا منابع و سرمایه‌ی رایگانی برای سرمایه‌گذاری در بخش حسابداری خود داشته باشید، وسوسه‌انگیز به نظر می‌رسد، اما اگر زودتر و قبل از وقوع چنین اتفاقی، اقدام به برون سپاری حسابداری خود کنید، می‌توانید در زمان خود و کسب‌وکارتان صرفه‌جویی کنید. این کار به نوبه خود، به شرکت شما این امکان را می‌دهد تا تلاش و زمان بیشتری را برای رشد تجارت خود و یافتن مشکلات روزمره اختصاص دهید.

مزایای برون سپاری حسابداری برای استارتاپ‌ها

 

مزایای برون سپاری حسابداری برای استارتاپ‌ها

 

وقتی یک کسب‌وکار را شروع می‌کنید، تمایل دارید که از هر فرصتی برای موفقیت استارتاپ خود استفاده کنید. شما باید بر توسعه ایده‌ها، محصولات، خدمات و کارمندان خود تمرکز کنید. متأسفانه بسیاری از استارتاپ‌ها شکست می‌خورند، زیرا قادر به انجام کارهای روزمره اداره یک تجارت نیستند. اما برون سپاری حسابداری می‌تواند مزایای بی‌شماری برای استارتاپ‌های نوپا داشته باشد. اگر حسابداری خود را برون‌سپاری کنید، نه تنها از روز اول کار خود را در مسیر درست شروع می‌کنید، بلکه یک چالش مهم را برای خود حل کرده و نیاز به نگرانی درباره آن را نخواهید داشت.

در اینجا ۷ مزیت عمده برون سپاری حسابداری استارتاپ‌ها آورده شده است که عبارتند از:

۱- می‌دانید که همه چیز به درستی تنظیم شده است

اگر استارتاپ خود را با انجام حسابداری توسط خودتان شروع کنید و بعدها تصمیم بگیرید که آن را برون‌سپاری کنید، ممکن است با یک تنگنای اطلاعاتی یا بک‌لاگ روبرو شوید که انتقال داده‌های شما را دشوار یا پرهزینه می‌کند. در مقابل، اگر استارتاپ خود را با برون سپاری حسابداری خود به یک شرکت حرفه‌ای آغاز کنید، می‌توانید با آگاهی از اینکه از همان ابتدا با استفاده از بهترین نرم‌افزارهای حسابداری، امور مالی کسب‌وکار شما به درستی تنظیم می‌شود، نگرانی از این بابت نداشته باشید.

۲- زمان خود را برای یادگیری و ایجاد فرایندهای مختلف کاری، از دست نخواهید داد (صرفه‌جویی در زمان)

خواه خودتان بخواهید حسابداری استارتاپ را انجام دهید و خواه یک آن را به یک تیم مالی در خارج از سازمان برون‌سپاری کنید، بازهم باید تصمیمات مهمی برای حسابداری کسب‌وکار خود بگیرید؛ مانند اینکه: از چه نوع نرم‌افزار حسابداری استفاده کنید؟، آیا امور مالی شما باید با سایر راه حل‌های موجود تلفیق شود؟ چگونه مطمئن شوید که از استانداردهای پیچیده حسابداری پیروی می‌کنید؟ و...

به یاد داشته باشید که وقت شما هم ارزشمند است و هم محدود. زمانی را که شما برای امور مالی خود صرف می‌کنید در واقع همان زمانی است که برای توسعه و استراتژی کسب‌وکار به آن نیاز دارید.

۳- با برون سپاری حسابداری، کار خود را با یک راه‌حل مقیاس‌پذیر شروع می‌کنید که باعث رشد استارتاپ شما می‌شود

حسابداری برون‌سپاری شده بسیار انعطاف‌پذیر و مقیاس‌پذیر است و این موضوعی است که هر استارتاپی به آن نیاز دارد. در واقع برون سپاری حسابداری راه حلی است که در مراحل اولیه‌ی استارتاپ شما کارساز است و سپس با رشد کسب‌‍وکار شما به گسترش خدمات ادامه می‌دهد.

۴- نیازی به استخدام و پشتیبانی یک تیم مالی درون سازمانی نخواهید داشت (صرفه‌جویی در هزینه‌ها)

استخدام کارمندان بیشتر برای استارتاپ امری هزینه‌بر و وقت‌گیر است. اگر تصمیم بگیرید یک تیم مالی درون سازمان خود استخدام کنید، تصمیمات زیادی برای اتخاذ وجود خواهد داشت، از جمله این که: چند نفر را برای تشکیل تیم باید استخدام کنید؟ برای چه قابلیت‌ها و توانمندی‌هایی را باید درون کارجویان جستجو و برای آن هزینه کنید؟ و البته چه میزان زمان برای آموزش و مدیریت هر شخص لازم خواهد بود؟

اما با برون سپاری حسابداری استارتاپ خود، از همه‌ی این مشکلات و هزینه‌ها جلوگیری می‌کنید و در صورت از دست دادن یکی از کارمندان خود، نیازی به نگرانی در مورد مجموعه مشکلات جدیدی که پیش می‌آید، نخواهید بود.

۵- بینش مالی بهتری پیدا می‌کنید

طی برخی تحقیقات، «کمبود بودجه» و «مسائل مربوط به قیمت‌گذاری»، دلایل اصلی شکست استارتاپ‌های نوپا هستند. سلامت مالی، قلب موفقیت پایدار هر کسب‌وکار است. بنابراین با برون سپاری حسابداری خود، می‌توانید با تکیه بر افراد حرفه‌ای، بینش مالی ارزشمندی را برای تصمیم‌گیری بهتر در اختیار خواهید داشت.

۶- لازم نیست در مورد ممیزی‌ها استرس داشته باشید

شما بدون نیاز به نگرانی در مورد رعایت ممیزی‌ها، می‌توانید به امور مهم‌تر شرکت بپردازید. یک شرکت حسابداری خارج از سازمان می‌تواند امور مالی شما را بطور دقیق و صحیح انجام دهد و همچنین در صورت نیاز به حسابرسی و رسیدگی به ممیزی‌ها، از شما پشتیبانی مستقیم می‌کند.

۷- شما به سرعت تیمی از متخصصان باتجربه را در اختیار خواهید داشت

متخصصان شرکت‌های حسابداری برون‌سپاری، سابقه و تجریه‌ی سال‌ها کار با شرکت‌ها و صنایع مشابه شرکت شما را دارند. هنگامی که امور حسابداری خود را به این شرکت‌ها برون‌سپاری می‌کنید، به دانش و چشم‌اندازهای مفیدی دسترسی پیدا می‌کنید که می‌تواند موفقیت و بازگشت سرمایه شما را تسریع کند.

چگونه شرکت حسابداری مناسبی برای برون‌سپاری امور مالی استارتاپ خود انتخاب کنیم؟

 

برون سپاری حسابداری برای استارتاپ

 

برون سپاری حسابداری یک سرویس کاملاً قابل تنظیم است و شرکت‌های مختلف، تخصص‌ها و گزینه‌های مختلفی را برای انجام امور مالی و حسابداری (F & A) پیش روی شما می‌گذارند. یکی از موسسات مناسب و قابل اعتماد در زمینه‌ی انجام امور برون‌سپاری شده‌ی سازمان‌ها، موسسه‌ی تینت است که خدمات مهمی در بخشی به‌نام بازار فناوری اطلاعات خود ارائه می‌دهد. یکی این از خدمات، نرم‌افزارها و وب سرویس‌های مالی و حسابداری است که توسط کارگزاران فعال در این حوزه، به مشتریان ارائه می‌شود. امروزه وجود این ابزارها در هر سازمانی امری ضروری است؛ چرا که به تسهیل امور حسابداری کمک زیادی کرده و مدیریت امور مالی با دقت و سرعت بیشتری انجام خواهد گرفت. شما می‌توانید با توجه به خدمت مورد نیاز خود، یکی از کارگزاران ارائه‌دهنده‌ آن خدمت را پس از مشاهده‌ی شرایط و رزومه‌ آنها، به دلخواه انتخاب کرده و با خیال راحت از مزایای برون سپاری حسابداری استارتاپ خود بهره‌مند شوید.

لازم به ذکر است که تینت علاوه بر خدمات حسابداری، خدمات مهم دیگری از جمله خدمات حقوقی، بازاریابی، امنیت، وب، کنترل پروژه و بسیاری دیگر نیز ارائه می‌دهد. خدمات حسابداری تینت به‌زور خاص شامل موارد زیر می‌شود:

۱- حسابداری ابری

به معنی ارائه‌ی وب‌سرویس‌های حسابداری در فضای ابری است. با استفاده از فضای ذخیره‌سازی ابری، دیگر نیازی به راه‌اندازی زیرساخت‌های فیزیکی و سخت‌افزاری برای حسابداری نخواهید داشت.

۲- نرم‌افزارهای مالی

به معنی ساخت انواع نرم‌افزارهای مالی است که بر پایه مفاهیم حسابداری طراحی می‌شوند. این نرم‌افزارها برای هر سازمانی به‌طور انحصاری طراحی شده و باعث تسهیل امور مالی برای حسابداران می‌شود.

۳- نرم‌افزار بودجه و اعتبارات

نرم‌افزارهای مربوط به تخصیص بودجه و اعتبار با جمع‌آوری، دسته‌بندی و تجزیه و تحلیل داده‌ها، این امکان را به مدیران سازمان‌ها می‌دهند تا از بابت محاسبات تخصیص و کنترل اعتبارات و بودجه‌بندی آسوده خاطر باشند و مدیریتی یکپارچه روی منابع خود داشته باشند.

۴- نرم‌افزار خزانه‌داری

این نوع نرم‌افزارها امکان دریافت و پرداخت پول به‌صورت نقد، چک، دریافت و پرداخت از حساب و... را ارائه می‌دهند. همچنین وضعیت وجوه نقد و انواع اسناد پرداختی و دریافتی را کنترل کرده و سیکل دریافت و پرداخت سازمان را مکانیزه می‌سازد.

جهت مشاوره برای دریافت هریک از خدمات گفته شده، با ما تماس بگیرید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: